Aangenaam,

ik ben Daniël Zwiers, de man achter Fresh Quality Support. Ruim dertig jaar geleden ben ik mijn werkzame leven begonnen als ambachtelijk slager. In die dertig jaar daarna heb ik vervolgens het hele ketenproces van slacht tot vleeswarenproductie in ambachtelijke en industriële bedrijven gezien en doorlopen. Daarbij ben ik me gaan toeleggen op alle aspecten van kwaliteit. In de rol van kwaliteitsmanager ben ik steeds bezig met het optimaliseren van product en proces. Het betrekken en coachen van medewerkers daarbij is van cruciaal belang en vind ik een van de leukste dingen om te doen.

Ik ontwikkel, implementeer, verbeter en beheers kwaliteitssystemen die passen bij uw bedrijf. Systemen die stand houden op de werkvloer én voldoen aan alle eisen en regels. Systemen die passen bij de cultuur van uw bedrijf en gedragen worden door de mensen die ermee moeten werken. Systemen waarbij het gaat om mensen en eerlijke producten. Net zoals dertig jaar geleden, achter de toonbank van die slager. Je roots verloochen je niet…

Met Fresh Quality Support haalt u een bedrijf in huis dat u op vele manieren kan ondersteunen als het gaat om kwaliteitssystemen. Ik heb brede managementervaring en veel know-how opgedaan bij verschillende bedrijven binnen de verssector. Bovendien beschik ik over een groot netwerk.

Ik help u graag verder (met verbetering) in uw kwaliteitsproces. Eigenschappen die ik daarbij inzet en gewaardeerd zijn door mijn eerdere opdrachtgevers zijn: vastberadenheid, resultaatgerichtheid en altijd vernieuwend willen zijn.

Kan ik voor u iets betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met mij op.

danielzwiers