Leer José kennen…

Specialisme: mensen in hun kracht zetten

José Meesters-Zwiers heeft haar vakkennis verkregen in de logistieke sector binnen productie bedrijven, food en non food. In 2014 werd zij zich bewust van haar kwaliteit, namelijk mensen in hun kracht zetten binnen organisaties. Zo ontstaat er voor medewerkers en het bedrijf een Win-Win situatie. In 2015 is zij zich gaan verdiepen in transformatieprocessen door de kwalitatieve opleiding tot Transformatie Coach en Therapeut te gaan volgen aan de NEM Academy.

José’s karaktereigenschappen

Sindsdien zet zij haar kennis en ervaring in bij bedrijven in Nederland en België, met werknemers uit diverse culturen. Met deze kwaliteit maakt zij echt het verschil. Klanten omschrijven haar eigenschappen als: ‘zij krijgt mensen op één lijn’, ‘bruggenbouwer’ en ‘hands on character with the drive to get it done’.

1 + 1 = 3

In gesprek met haar broer Daniël, leerden ze van elkaar dat hun bedrijfskennis heel veel raakvlakken heeft. Ze kunnen moeiteloos over zaken spreken. Of het nu kaasindustrie is, drankindustrie of vleesindustrie is, er zijn heel veel overeenkomsten. Hun gemeenschappelijke ervaring leert hen, dat bedrijven allemaal een bedrijfscultuur hebben en communicatief sterker willen worden. Sinds november 2020 is José werkzaam bij Fresh Quality Support en spannen zij zich dagelijks in om de voedselveiligheidscultuur binnen bedrijven te implementeren.

 

 

Werkwijze: Verbinden van mensen

José’s werkwijze is het verbinden van de mens op alle niveaus binnen de organisatie en hiermee organisaties in beweging zetten. Dit doet Fresh Quality Support door middel van training en indien gewenst op maat geschreven.

Quality Workflow

Training is een belangrijk onderdeel van het Quality Workflow® programma, wat gericht is op de implementatie van de voedselveiligheidscultuur in de bedrijfscultuur. In de voorafgaande inventarisatie wordt voortdurend geluisterd naar signalen van de medewerker, de klant en/of de autoriteit. En die signalen worden dan ook meegenomen in de oplossing. De training/ coaching vindt plaats tot en met de werkvloer.

Kan Fresh Quality Support iets voor uw organisatie betekenen?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Specialismen José:

  • Mensen in hun kracht zetten
  • Verbinden van mensen
  • Training
  • Luisteren naar signalen en deze meenemen in de oplossing
  • Kennis van processen en workflows

Volg mij via LinkedIn.