Leer Daniël kennen…

Specialisme: optimaliseren mens, product en proces

Daniël Zwiers is de oprichter en eigenaar van Fresh Quality Support. Ruim dertig jaar geleden is zijn werkzame leven begonnen als ambachtelijk slager. In die dertig jaar daarna heeft hij vervolgens het hele ketenproces van slacht tot vleeswarenproductie in ambachtelijke en industriële bedrijven gezien en doorlopen. Daarbij is hij zich gaan toeleggen op alle aspecten van kwaliteit. In de rol van kwaliteitsmanager is Daniël steeds bezig met het optimaliseren van product en proces en de mensen er omheen.

Daniëls karaktereigenschappen

Het betrekken en coachen van medewerkers daarbij is van cruciaal belang en dat vindt hij een van de leukste dingen om te doen. Klanten omschrijven zijn eigenschappen als: ‘vastberaden’, ‘zeer resultaatgericht’ en ‘altijd vernieuwend willen zijn’.

Werkwijze: het gaat om mensen

Daniël ontwikkelt, implementeert, verbetert en beheerst kwaliteitssystemen die passen bij uw bedrijf. Systemen die stand houden op de werkvloer én voldoen aan alle eisen en regels. Fresh Quality Support implementeert systemen en werkmethodieken die afgestemd zijn op de cultuur van uw bedrijf en gedragen worden door de mensen die ermee moeten werken. Systemen waarbij het gaat om mensen en eerlijke producten. Net zoals dertig jaar geleden, achter de toonbank van die slager. Je ‘roots’ verloochenen je niet…

Quality Workflow

Het nieuwe Quality Workflow programma is gefocust op de implementatie van de voedselveiligheidscultuur in de bedrijfscultuur van een organisatie. De rol van Daniël in dit proces is om het programma geheel op maat van de organisatie te maken. Belangrijke elementen die hier in terugkomen, zijn bijvoorbeeld ‘Focuspunten’. Deze door Fresh Quality Support ontwikkelde tools hebben hun effectiviteit dubbel en dwars bewezen als het gaat om het in beweging zetten van een organisatie.

Bent u benieuwd of Fresh Quality Support iets voor uw organisatie betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Specialismen Daniël:

  • Optimaliseren van product en proces en de mensen er omheen
  • Betrekken en coachen van medewerkers
  • In de huid van de uitvoerende kruipen
  • Organisaties in beweging krijgen
  • EKS / Exporteisen derde landen
  • Vlees, vleeswaren, vis, vega, snacks