Info & Blog

Als specialisten op het gebied van Voedselveiligheid en voedselveiligheidscultuur hebben we belangrijk nieuws, blogs, podcasts en artikelen voor je verzameld. Laat het ons weten als je extra informatie nodig hebt.

Een mooi jaar vol bijzondere ontwikkelingen

Een mooi jaar vol bijzondere ontwikkelingen

Een mooi jaar vol bijzondere ontwikkelingen voor mij! Ieder jaar schrijf ik voor mezelf een soort van terugblik, dat maakt...
Lees meer
Goede samenwerking binnen teams

Goede samenwerking binnen teams

"De kar" Een goede samenwerking binnen teams is erg belangrijk en dat gaat niet altijd van een leien dakje. Wie...
Lees meer
Bewust versus onbewust

Bewust versus onbewust

Bewust versus onbewust Het nare van het onbewuste is, dat je daar niet bewust van bent. Het gebeurt zonder dat...
Lees meer
Lesje Autonomie

Lesje Autonomie

Ik, eigenwijs.... De mensen om mij heen zullen het vast wel herkennen, ik ben een beetje eigenwijs, ook wel genoemd...
Lees meer
Quality Workflow competitie winnaar VMT Food Safety Event

Quality Workflow competitie winnaar VMT Food Safety Event

Op het VMT Food Safety Event hielden wij een Quality Workflow® competitie. Bezoekers konden hun kennis over Voedselveiligheidscultuur testen door...
Lees meer
Effectief leiderschap

Effectief leiderschap

Effectief leiderschap is erg belangrijk in een productie omgeving, het volgende korte filmpje (2,5 minuut) speelt zich af in India,...
Lees meer
Licensie methode de Ladder van Ben Tiggelaar

Licensie methode de Ladder van Ben Tiggelaar

Daniël volgde een Masterclass van Ben Tiggelaar. Methode de ladder. Het gaf Daniël ENERGIE LEVEL 10 na afloop. DE LADDER...
Lees meer
Ronde tafel gesprek

Ronde tafel gesprek

Een ronde tafel gesprek is eigenlijk een dialoog, waarin mensen zich met elkaar verbinden. Er wordt ruimte gemaakt voor elkaars...
Lees meer
Quality Workflow® op het VMT Food Safety Event

Quality Workflow® op het VMT Food Safety Event

Op 18 november 2021 was Quality Workflow® een van de deelnemers van het Food Safety Event van het vakblad VMT....
Lees meer
Alles wat je aandacht geeft groeit!

Alles wat je aandacht geeft groeit!

Jaco van Bruchem is teamleider in een voedselverwerkend bedrijf. Zijn team bestaat uit ca 15 medewerkers van diverse nationaliteiten. Iedere...
Lees meer
Hoe ga jij in dialoog met je team en/of je medewerkers?

Hoe ga jij in dialoog met je team en/of je medewerkers?

De praatstok werd gebruikt door indianenstammen in Noord-Amerika bij vergaderingen van stamoudsten. Het was gebruikelijk om de stamoudste, die de...
Lees meer
Gebr. Stroomberg haalt BRC AA status mede door Quality Workflow®-programma

Gebr. Stroomberg haalt BRC AA status mede door Quality Workflow®-programma

Gebr. Stroomberg heeft na een jaarlijkse audit ook dit jaar het BRC -certificaat mogen ontvangen. Dit keer met status AA,...
Lees meer
Koetjes en kalfjes en uw medewerkers worden een open boek!

Koetjes en kalfjes en uw medewerkers worden een open boek!

In gesprek Ik was een paar weken geleden in gesprek met een directeur over onze verandermethode, Quality Workflow®. Erg krachtig...
Lees meer
Inzet van talenten

Inzet van talenten

Ben je als manager of teamleider bewust van alle individuele talenten die je kunt inzetten om je doel te bereiken....
Lees meer
Oog voor gevaar

Oog voor gevaar

Emotie Iedereen kent wel de natuurlijke reactie van mensen op gevaar. Vechten of vluchten, een emotionele reactie, die in situaties...
Lees meer
Binnenkort lancering nieuw programma voor implementatie voedselveiligheidscultuur

Binnenkort lancering nieuw programma voor implementatie voedselveiligheidscultuur

Oss, 9 November 2020 – Het is niet onopgemerkt gebleven dat in de hele wereld steeds meer gesproken wordt over...
Lees meer
Ben voorbereid! De inspectie komt eraan!

Ben voorbereid! De inspectie komt eraan!

Afgelopen week publiceerde NVWA een aangepaste EKS instructie tbv export naar derde landen. In deze nieuwe versie deze keer veel aandacht...
Lees meer
‘Compaxo verankert voedselveiligheid in bedrijfscultuur’

‘Compaxo verankert voedselveiligheid in bedrijfscultuur’

BRC 8 eist dat het kwaliteitsbewustzijn in de hele bedrijfscultuur is verankerd.Veel bedrijven in de voedingsmiddelenindustrie worstelen met deze nieuwe...
Lees meer