Een goede samenwerking binnen teams is erg belangrijk !

Het filmpje de kar

Een goede samenwerking binnen teams is erg belangrijk en dat gaat niet altijd van een leien dakje.

Wie herken jij in het volgende YouTube filmpje? Het laat zien hoe mensen kunnen samenwerken in een team. De minder goede samenwerking, maar ook een goede samenwerking. Heel duidelijk is, wat het verschil in opbrengst is als we goed samenwerken. Maar herken jij de verschillende types?

Het programma Quality Workflow

Effectief leiderschap is een van de onderdelen van ons complete programma Quality Workflow® maar ook van de losse bouwsteen: de training Quality Workflow® voedselveiligheidscultuur. Heb je interesse of wil je er meer weten over de mogelijkheden die wij bieden, neem gerust contact met ons op. We vertellen er graag meer over, en dat mag ook zijn onder het genot van een kopje koffie.

 

Geplaatst in Continu verbeteren, Food safety, Geen categorie, Mensen in beweging, Quality assurance, Voedselveiligheidscultuur en getagd met , , , , , , , .