Een Food Safety Event met centraal onderwerp voedselveiligheid

Op 18 november 2021 was Quality Workflow® een van de deelnemers van het Food Safety Event van het vakblad VMT. Dit event werd gehouden in De Fabrique te Utrecht. We waren actief aanwezig.

We deden de Quality Workflow® Pitch in één minuut:

De Trainer vertelde:

  • Quality Workflow® zet voedselveiligheidscultuur in beweging.
  • Ik geniet ervan om teams in hun kracht te zetten
  • En vind het geweldig leuk om organisaties een kwaliteit reset te geven.

De Boss vertelde:

  • Ik vind het heel prettig om de tools en hulpmiddelen te krijgen,
    dat werkt hoor, mijn medewerkers zijn echt in beweging.
  • Iedereen voelt zich nu de baas van Kwaliteit.

De Werker vertelde:

  • Ik voel me gehoord.
  • Ik mag meedenken en ook meedoen in het doorvoeren van kwaliteitsverbetering in ons team.
  • We hebben in de Quality Workflow® competitie zelfs een prijs gewonnen met ons team, dat maakt me trots.

Rondetafelgesprek met als onderwerp Voedselveiligheidscultuur

Een van de belangrijkste onderdelen voor het succesvol implementeren van voedselveiligheidscultuur in jouw organisatie, is het voeren van dialoog met je medewerkers. Daar vertellen we je heel graag meer over.

Quality Workflow® competitie

We hielden de Quality Workflow® competitie, waaraan bezoekers konden deelnemen. Met gebruik van Slido werden vragen gesteld over voedselveiligheidscultuur. Als deelnemer aan Quality Workflow, doen teams van deelnemende bedrijven mee aan een competitie. Heel mooi om te mogen ervaren wat het doet met een winnend team en vervolgens zien we de competitie tussen teams ontstaan, iedereen wil winnen. We hadden een geweldige dag op het VMT Food Safety Event, het filmpje verteld er meer over.

Ben je geïnteresseerd in ons programma Quality Workflow of in een van de losse bouwstenen, bezoek onze website en leer hoe een Voedselveiligheidscultuur verbetert kan worden. Het gaat daarbij om de gedeelde normen, waarden en overtuigingen die van invloed zijn op de mindset en het gedrag ten aanzien van voedselveiligheid in, om en door de hele organisatie heen.

Geplaatst in Continu verbeteren, Food safety, Mensen in beweging, Quality assurance, Voedselveiligheidscultuur en getagd met , , , , , , , , .