Heb jij een programma voor verbetering van de voedselveiligheidscultuur

13 juli 2021, Cuijk – Vandaag is het zover. Het programma Quality Workflow®, dat staat voor het implementeren van voedselveiligheidscultuur in organisaties, is klaar. Na een periode van maanden schrijven, uitdenken en testen, is het zelfs al succesvol operationeel in diverse bedrijven in de voedingsmiddelenindustrie.

Kracht- en capaciteitenbundeling

Daniël Zwiers en José Meesters-Zwiers hebben in september 2020 hun krachten en capaciteiten bijeen gebracht. Hun samenwerking is bijzonder te noemen, want Daniëls achtergrond ligt in de kwaliteitszorg en die van José op het coaching terrein met als specialisatie transformatie van medewerkers. De uiteindelijke introductie van Quality Workflow® in de markt maakt hun trots. “Onze unieke combinatie in achtergrond kom je niet vaak tegen, maar zorgt ervoor dat wij kunnen garanderen dat wij mensen uit alle lagen van een bedrijf in beweging krijgen voor voedselveiligheid”, vertelt Daniël Zwiers, eigenaar van Fresh Quality Support, het bedrijf achter Quality Workflow®.

Hoe werkt het Quality Workflow® programma 

Dagelijks ontzorgen José en Daniël hun klanten uit de vlees, vis en veganistische sector van de voedingsmiddelenindustrie. Ze vinden hierbij ‘het-in-beweging-zetten van mensen’ het belangrijkste. Want juist dat zorgt voor een succesvolle implementatie van de voedselveiligheidscultuur in alle lagen van een bedrijf. Het programma Quality Workflow® geeft structuur en daardoor houvast aan alle betrokken medewerkers, over hoe de voedselveiligheidscultuur wordt geïmplementeerd. De focus ligt hierbij op de cyclus van het continu verbeteren.

 
Neem gerust contact op met Fresh Quality Support voor meer informatie over Quality Workflow®. Het gaat je zeker helpen om de voedselveiligheidscultuur in, om en door de hele jouw organisatie heen te verbeteren. Vandaag is tevens de nieuwe website gelanceerd, waarop middels een informatieve animatievideo uitleg wordt gegeven aan dit nieuwe programma voor voedselveiligheidscultuur. De video is ook via deze link te bekijken. 

Geplaatst in Food safety, Mensen in beweging, Quality assurance.