Verhoog kwaliteit van voedselveiligheidscultuur met talenten

Individuele talenten

 

Ben je als manager of teamleider bewust van alle individuele talenten die je kunt inzetten om je doel te bereiken. Heb jij een talentenboekje, waarin je de successen van je medewerkers noteert. Dit talentenboekje gaat je helpen in het bewust worden over de talenten die je in je team hebt.

Bewust van talenten op de werkvloer

Talent is iets waar niet iedereen zich bewust van is en ook niet bij de ander. Een manier om dit talent bij jezelf te ontdekken is door zo nu en dan een ander pad te bewandelen en de uitdaging aangaat, waardoor je uit je comfortzone komt en mag ontdekken of je dat ook een leuke activiteit vindt en wat dat binnen jou teweegbrengt. Jouw successen kun je ook noteren in hetzelfde talentenboekje.

Productiever met inzet van talent

Voor mij is het wanneer mijn hart gaat zingen. Dan ben ik een activiteit aan het doen die heel dicht bij mezelf ligt en waar ik talent voor heb. Het bijzondere hieraan is, dat ik beter presteer als ik mijn talent in mag zetten. Ook voor mijn werkgever ben ik waardevoller hierdoor en productiever.

Ben je bewust van jouw talenten

Voor mij is de activiteit het coachen van mensen, dat waar mijn hart van gaat zingen. Iets wat ik al ruim 46 jaar doe, op mijn 15e levensjaar startte ik als trainer. Door de jaren heen heb ik mijn talent verder mogen ontwikkelen, simpelweg door mijn levenspad te volgen. Toen ik me echt bewust werd van mijn talent was ik 54 jaar. Ik besloot toen een Hbo-coaching opleiding te gaan volgen, die me nog meer handvaten gaf en waarmee ik mijn talent nog beter kon ontwikkelen en inzetten.

Samenbrengen van onze kwaliteiten en talenten.

Dat heeft me gebracht op de dag van vandaag, waar ik een compleet nieuw concept heb mogen ontwikkelen samen met mijn broer. Samenbrengen van onze kwaliteiten en talenten. Samen tot een uniek concept iets bijzonders ontwikkelen: Quality Workflow®. Neem een kijkje op de Quality Workflow website en lees daar over de losse bouwstenen die je een betere voedselveiligheidscultuur geven.

 

Geplaatst in Mensen in beweging, Voedselveiligheidscultuur.