Ben jij al goed voorbereid op de Export Productie Inspectie?

Afgelopen week publiceerde NVWA een aangepaste EKS instructie ten behoeve van export naar derde landen. In deze nieuwe versie is er deze keer veel aandacht voor de EPI. Dat is de onaangekondigde Export Productie Inspectie.

Wij, Daniël Zwiers en José Meesters van Fresh Quality Support verwachten dat inspecteurs intensiever en diepgaander controles zullen gaan uitvoeren. Daarom ondersteunen wij bedrijven om beter voorbereid te zijn op deze controles. Dat doen we door het opzetten van een goed EKS systeem en natuurlijk door medewerkers goed te begeleiden bij de optimale uitvoering ervan.

Zo ontstaat er bij hen meer vertrouwen. Dit vertrouwen kunnen zij vervolgens ook overbrengen op de inspecterende autoriteit.

Geplaatst in Quality assurance, Voedselveiligheidscultuur en getagd met .